Swarte Mar 2, 9257 MA Noardburgum
Telefoon: 0511-474655 E-mail: info@it-paradyske.nl

 • Naast onze vele producten bent u bij
  houtbouw it paradyske ook aan het juiste adres
  voor maatwerk

 • U kunt al onze producten
  Bewonderen op ons bedrijfsterrein en vervolgens
  een offerte laten opstellen

U bent hier: Houtbouw it Paradyske
  Laatste nieuws
  van de website

  Onderhoud aan de website

 • Vandaag wordt er weer gewerkt aan de website u kunt hier enige hinder van ondervinden, onze excuses daarvoor. Wij verwachten dat het ongeveer een kleine 2 uur in bes...


Bedrijfsinformatie

 

Prefab en houtbouw op maat


Houtbouw it Paradyske staat voor verrassende mogelijkheden in de houtbouw. U kunt kiezen uit vele modellen waarop weer variaties mogelijk zijn; een schuur kan op die manier een clubgebouw worden en een tuinhuisje een atelier.

 

Ook heeft u bij ons volop keus in dakbedekkingen en verschillende houtsoorten. Uiteraard bepaalt u zelf waar mogelijk de maten: van onder tot boven èn van binnen. Denk hierbij ook aan de indeling van ramen en deuren die u zelf bepaald.

 

Duurzaam en betaalbaar

Al onze bouwwerken staan op een hardhouten fundering en de wanden zijn opgetrokken uit speciaal geïmpregneerd vurenhout. Op die manier garanderen wij een lange levensduur. Door onze kleinschalige opzet en rechtstreekse aanvoer houden wij ons product echter betaalbaar.

 

Snel gebouwd dankzij prefab

Dankzij het prefab-systeem en onze vakkennis staat uw prieeltje of paardenbox in één, twee of drie dagen. In alle gevallen verzorgen wij – op vakkundige wijze en tot in de puntjes – de afwerking.

 

Persoonlijke service en deskundig advies

Wij regelen indien nodig uw bouwvergunning. U betaalt in de meeste gevallen alleen legeskosten. Wordt de vergunning afgekeurd, dan bent u ons niets verplicht. Mag uw schuur of garage wel geplaatst worden, dan geven wij u graag na afloop een deskundig onderhoudsadvies.

 

Wij zijn actief in heel Nederland

Groningen – Friesland – Drenthe – Overijssel – Flevoland – Gelderland – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Limburg

VRAAG
EEN GRATIS
OFFERTE
AAN