U bent hier

Houten Schuur

Houten schuren zijn een must have voor al uw tuinopslag en een pareltje in uw tuin. Op onze dikkere houtsoorten zit standaard 15 jaar garantie, waardoor u jaren lang zorgeloos kunt genieten van uw schuur. Al onze schuren zijn standaard geïmpregneerd, waardoor u het eerste jaar geen onderhoud hoeft te plegen. Al onze schuren zijn standaard voorzien van 2 hardhouten meranti ramen met of zonder roeden en een standaard opgeklampte loopdeur. Verder kunt u de garage uitbreiden met vele extra(s). Denk hierbij aan een kopluifel, zijluifel of overkapping. In onze portfolio ziet u een kleine impressie van wat er allemaal mogelijk is.

 

Interesse?

Al uw wensen kunnen wij waarmaken. Als u een kleine schets / tekening naar ons stuurt, dan kunt u vaak binnen een paar dagen een offerte in de mailbox ontvangen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon (0511-474655) of de mail (info@it-paradyske.nl)


Offerte aanvragen

Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bericht.


  Offerte aanvragen

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • OP dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten paardenstal

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten