U bent hier

Houten zomerhuis

Altijd al gedroomd van een betaalbare woning ergens in de duinen? Dat kan! Een prachtig houten zomerhuis in Egmond aan Zee uitgevoerd in 18mm western red cedar op tengels en folie, afgewerkt met 18mm osb platen. Voorzien van tussenwanden, keuken, badkamer en slaapkamer. Als dakbedekking is hier gekozen voor dakpanplaat antraciet met zinken mastgoten m37. De ramen en deuren zijn voorzien van hardhouten kozijnen en dubbelglas.

Zoals op de afbeelding is te zien, is het dak prima geschikt voor zonnepanelen.

 

 

Interesse?

 

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier.

 

Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en Facebook in de gaten, daar plaatsen wij regelmatig nieuwe projecten op.

Meer informatie

Bovenstaande afbeelding is uitgevoerd in 18mm western red cedar met tengels en folie en osb plaat. Het dak is voorzien van dakpanplaat antraciet met 19mm dakbeschot en folie en zonnepanelen. Deuren en ramen voorzien van merantikozijnen en dubbelglas.


Onze producten


Offerte aanvragen

Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bericht.


  Offerte aanvragen

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Gastenverblijf + carport

Prachtige gastenverblijf met carport gerealiseerd. Als bekledingshout is hier gekozen voor 28mm zwart verticaal sponn...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten