Swarte Mar 2, 9257 MA Noardburgum
Telefoon: 0511-474655 E-mail: info@it-paradyske.nl

 • Naast onze vele producten bent u bij
  houtbouw it paradyske ook aan het juiste adres
  voor maatwerk

 • U kunt al onze producten
  Bewonderen op ons bedrijfsterrein en vervolgens
  een offerte laten opstellen

U bent hier: Houtbouw
  Laatste nieuws
  van de website

  Onderhoud aan de website

 • Vandaag wordt er weer gewerkt aan de website u kunt hier enige hinder van ondervinden, onze excuses daarvoor. Wij verwachten dat het ongeveer een kleine 2 uur in bes...


Houtbouw

 

Houtskeletbouw en houtmassiefbouw


Betekent houtbouw dat de woning enkel met hout wordt gebouwd? Neen, het betekent wel dat alle dragende elementen van de woning uit hout zijn vervaardigd. Binnen deze sector winnen zowel houtmassiefbouw als houtskeletbouw aan populariteit. Deze manieren van bouwen hebben immers een aantal niet te miskennen voordelen. Hieronder een paar.

 

Houtbouw is eerst en vooral een stuk lichter dan klassieke bouwmethoden. Daardoor kunnen lichtere funderingen gelegd worden, waardoor vaak ook vele euro’s bespaard kunnen worden. Door de lichtheid van skeletbouw wordt het ook mogelijk om gemakkelijk extra verdiepingen bij te bouwen op een bestaande woning. Een ander voordeel is de snelheid van het bouwproces. De meeste houten elementen worden al voorhand gefabriceerd en moeten enkel nog geassembleerd worden op locatie. Hierdoor kunnen de kosten opnieuw flink gedrukt worden.

 

Nog andere voordelen zitten ‘m in de uitstekende thermische eigenschappen van hout. Isoleren wordt een fluitje van een cent. En daar profiteert niet alleen uw portemonnee van: ook het milieu zal u dankbaar zijn.

 

Bij Houtbouw it Paradyske kunt u terecht met al uw wensen. U kunt binnen en buiten kijken naar onze showmodellen. Op al onze modellen is alles aan te passen, zo kunt u uw eigen houten project samenstellen. Of het nu gaat om een houten garage, houten schuur, houten lounge, houten loods, blokhutten, clubhuizen, fietsenstalling, of paardenbox bij Houtbouw it Paradyske bent u aan het juist adres. Indien u niet gevonden heeft wat u zocht op ons showterrein of op de website, dan doet u er goed aan, om uw eigen creatie in te leveren, want alles is mogelijk in de houtbouw. Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in maatwerk, en dat ziet u in al onze projecten terug. Wellicht krijgt u een nieuwe ingeving bij onze afgeronde houtbouw projecten.

 

VRAAG
EEN GRATIS
OFFERTE
AAN