Swarte Mar 2, 9257 MA Noardburgum
Telefoon: 0511-474655 E-mail: info@it-paradyske.nl

  • Naast onze vele producten bent u bij
    houtbouw it paradyske ook aan het juiste adres
    voor maatwerk

  • U kunt al onze producten
    Bewonderen op ons bedrijfsterrein en vervolgens
    een offerte laten opstellen

U bent hier: Producten / Houten schurenHouten schuren

 

Houten schuur bouwen


Een schuur kunt u natuurlijk op verschillende manieren inzetten. Een houten schuur is overal het algemeen een wens van veel mensen met een mooie tuin. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling binnen de tuin, terwijl de schuren er daarnaast voor zorgen dat u meer ruimte krijgt voor de fietsen of uw tuinspullen. U kunt bij Houtbouw it Paradyske kiezen uit een aantal hoogwaardige houtsoorten, waardoor we voor een zeer lange levensduur van uw schuur kunnen zorgen. Bovendien kunt u zelf kiezen uit een aantal verschillende daken, of een van de schuren met bijvoorbeeld een extra brede loopdeur. Wat dat betreft heeft u met betrekking tot de houten schuur allerlei mogelijkheden, waar we u graag meer over vertellen.

 

Houten Schuur met lessenaarsdak

 

Type 10: houten schuur met lessenaarsdak

Type 10 is een schuur met lessenaarsdak. Leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Getoonde afbeelding is voorzien van de volgende opties, 2x merantiraam,  1x vuren loopdeur, en als dakbedekking is gekozen voor Golfplaat Zwart. Het bekledingshout is 28 mm vuren rabat.

 

Houten schuur met punt dak

 

Type 20: houten schuur met puntdak

Type 20 is een schuur met puntdak. Dit model is leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Dit showmodel is voorzien van de volgende opties, 2x merantiraam, 1x vuren loopdeur, en als dakbedekking is gekozen voor vhv dakpannen rood met dakbeschot. Het bekledingshout is 20 mm fijnbezaagd gepotdekseld vuren. Deze schuur is behandeld met professioneel houtbeschermingsmiddel HK Lazuur

 

Houten schuur met zijluifel

 

Type 30: houten schuur op maat

Deze schuur is leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Dit model is voorzien van de volgende opties, 1x vuren loopdeur, 2x merantiraam en als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat rood met dakbeschot. Het bekledingshout is 28 mm vuren rabat.

 

Houten schuur met kopluifel

 

Type 40

Deze schuur is leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Dit model is voorzien van de volgende opties: 1x vuren tuindeuren, 2x merantiraam en als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat zwart met 19mm dakbeschot. Het bekledingshout is 28 mm fins vuren rabat. Getoonde afbeelding is behandeld met professioneel houtbeschermingsmiddel HK Lazuur