Swarte Mar 2, 9257 MA Noardburgum
Telefoon: 0511-474655 E-mail: info@it-paradyske.nl

  • Naast onze vele producten bent u bij
    houtbouw it paradyske ook aan het juiste adres
    voor maatwerk

  • U kunt al onze producten
    Bewonderen op ons bedrijfsterrein en vervolgens
    een offerte laten opstellen

U bent hier: Producten / Houten TuinhuisjesTuinhuisjes

 

Tuinhuisjes op maat


Een houten Tuinhuisje kan natuurlijk verschillende doelen dienen. Zo heeft u de mogelijkheid om een van onze houten tuinhuisjes te kiezen die uw woongenot zullen vergroten, maar u kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om er alleen spullen in op te bergen. U kunt er tevens een werk-/hobbyruimte van maken. Bij Houtbouw it Paradyske zullen wij al uw wensen meenemen om voor u het juiste tuinhuisje te creëren. Behandel uw tuinhuisjes met onze professionele houtbescherming: HK Lazuur.

 

Tuinhuisje met overkapping type 45

 

Type 45: tuinhuis met veranda

Tuinhuisjes met veranda zijn erg populair, aangezien mensen steeds vaker en langer buiten willen zitten. Ze zijn leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Getoonde afbeelding is voorzien van de volgende opties, hardhouten vlonder, zijluifel en als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat (antraciet) met 19mm dakbeschot en PVC goten met afvoeren. Het bekledingshout is 28 mm fijnbezaagd gepotdekseld fins vuren, rvs gespijkerd. Palen uitgevoerd van hardhout met schoren.

 

Tuinhuisje met overkapping type 45

 

Zoals u op deze foto kunt zien, zijn er vele varianten mogelijk van de type 45 (tuinhuisje met veranda). Heeft u interesse in type 45, maar heeft u de juiste foto of indeling nog niet gevonden? Kom dan bij ons langs en wij zetten uw ideeën op papier.