U bent hier


Houten berging


Houten berging voorzien van 28mm larix gepotdekseld hout rvs gespijkerd en met standaard 15 jaar garantie. Hier is gekozen voor een plat dak, totale hoogte 250cm en met een dubbel larix boeideel, en is voorzien van EPDM + 30mm isolatie en dakconstructie. De berging is voorzien van een overkapping aan de rechter zijde en is ondersteund door larix palen en liggers van 15 x 15cm. Verder is de berging aan 3 zijden voorzien van een 28mm larix vlonder op hardhouten bankirai balklaag. De berging heeft een afmeting van 250cm x 250cm en heeft binnenin een 28mm vloer op hardhouten bankirai balklaag.

 

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier.

 

Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en Facebook in de gaten, daar plaatsen wij regelmatig nieuwe projecten op.

Project informatie

Type: Houten berging

Afgerond binnen: 12 uur.

Gebruikte materialen: Larix gepotdekseld, larix vlonder, larix palen

Fundering Larix vlonder


Blader door projecten

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten berging met overkapping

Prachtige houten berging met overkapping. Uitgevoerd in 32mm gepotdekseld vuren, rvs gespijkerd met 15 jaar garantie....


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten