U bent hier


Larix overkapping


Larix overkapping voorzien van 28mm larix gepotdekseld met 15 jaar garantie. Op de hoeken en tussen de wanden in zitten larix palen 15 x 15cm. Het dak is uitgevoerd als gebroken kap, voorzijde 220cm, achterzijde 180cm. Als dakbedekking is gekozen voor VHV dakpannen zwart met gevelpannen en larix boeidelen. Het geheel is gemonteerd op een hardhouten fundatiebalk op palen, en de overkapping is ook voorzien van larix balken + liggers en schoren van 15 x 15cm. Voor waterafvoer is gekozen voor een zinken mastgoot m37 met afvoeren tot aan het maaiveld.

 

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier.

 

Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en Facebook in de gaten, daar plaatsen wij regelmatig nieuwe projecten op.

Project informatie

Type: Overkapping

Afgerond binnen: 8 uur.

Gebruikte materialen: 28mm larix, vhv dakpannen, zinken goten, larix 15 x 15cm


Blader door projecten

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten berging met overkapping

Prachtige houten berging met overkapping. Uitgevoerd in 32mm gepotdekseld vuren, rvs gespijkerd met 15 jaar garantie....


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten