U bent hier


Houten tuinhuis


Een houten tuinhuis is een pareltje in de tuin, een echte blikvanger. Getoonde afbeelding is voorzien van 28mm fins vuren rabat met 15 jaar garantie, en is behandeld met hk lazuur friezenblauw. Het tuinhuis heeft een afmeting van 250 cm x 350cm en een zijluifel van 80cm. Verder is het voorzien van een standaard opgeklampt loopdeur en 2 merantiramen met roeden en glas 67 x 89cm 2x gegrond. Als dakbedekking is hier gekozen voor dakpanplaat terracotta met 19mm dakbeschot en folie. Boeidelen zijn ook 2x gegrond. Het dak is tevens voorzien van pvc bakgoten met afvoeren tot aan het maaiveld.

 

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier.

 

Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en Facebook in de gaten, daar plaatsen wij regelmatig nieuwe projecten op.

Project informatie

Type: Houten tuinhuis

Afgerond binnen: 6 uur.

Gebruikte materialen: 28mm fins vuren


Blader door projecten

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten berging met overkapping

Prachtige houten berging met overkapping. Uitgevoerd in 32mm gepotdekseld vuren, rvs gespijkerd met 15 jaar garantie....


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten