Paardenstallen

Wilt u graag een mooie paardenstal of paardenbox realiseren om professioneel of hobbymatig te gebruiken?

Houten paardenstallen of paardenbox

Wilt u een houten paardenstal / paardenbox laten realiseren om professioneel of hobbymatig te gebruiken? Kies voor de kwalitatieve en efficiënte werkwijze van Houtbouw It Paradyske. Van kippenhok tot loods, van fietsenstalling tot zomerhuis, wij hebben al ruim 40 jaar ervaring in het bouwen van houten bouwwerken en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Houten paardenstallen / paardenboxen van Houtbouw it Paradyske kenmerken zich door functionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en een perfecte afwerking. Wij zorgen dat uw wensen en die van uw paard worden vertaald in een geweldige houten paardenstal / houten paardenbox voor uw edele dier.

Paardenboxen

Leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Getoonde afbeelding is voorzien van de volgende opties: 5x paardendeur, 5x merantiraam en als dakbedekking is gekozen voor asbestvrije golfplaat zwart. Het bekledingshout is 28 mm fijnbezaagd gepotdekseld vuren rabat. Getoonde afbeelding is behandeld met professioneel houtbeschermingsmiddel HK Lazuur.

Recent opgeleverde projecten

Paardenstallen

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Paardenstallen Wilt u graag een mooie paardenstal of paardenbox realiseren om professioneel of hobbymatig te gebruiken? Houten paardenstallen of paardenbox Wilt u een houten paardenstal / paardenbox laten realiseren om professioneel of hobbymatig te gebruiken? Kies voor de

Read More »

Timelapse