Zomerhuizen

Houten vakantie huis laten bouwen

Heeft u altijd al gedroomd van een zomerhuis of tenthuis? Een houten vakantiehuis kiest u wanneer u een huis wilt dat perfect opgaat in een mooie natuurlijke omgeving. Bouwen met hout wil zeggen dat u energiezuinig kunt wonen, hout heeft immers een hoge isolatiewaarde. Houtbouw it Paradyske heeft een team van ervaren bouwspecialisten klaarstaan bij de realisatie van uw houten vakantiehuis. Wij hebben recentelijk veel tenthuisjes op Vlieland geplaatst en dit prachtige zomerhuis in Egmond aan zee mogen bouwen. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan kunnen wij deze kosteloos voor u aanvragen, leges en eventuele sterkteberekeningen zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Houten zomerhuis

Leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Dit prachtige zomerhuis is voorzien van de volgende opties, 1x meranti tuindeuren, 1x meranti loopdeur, 1x multiplex deur, 6x merantiraam en als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat antraciet met 19mm dakbeschot. Het bekledingshout is 18 mm red cedar op tengels en folie en afgewerkt met multiplex plaat. Als extra hebben de eigenaren zonnepanelen laten bevestigen. Al onze zomerhuizen worden castco opgeleverd.

Houten tenthuisjes

Leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Dit prachtige tenthuisje is voorzien van de volgende opties, 28mm verticale sponningschroot, 8x merantiraam in merantikozijn 2x gegrond, meranti tuindeuren, hekwerk, veranda, tentdoek, en opslag voor gasflessen. Dankzij ons uniek ontworpen inklap systeem, staat en ligt uw tenthuisje binnen enkele uren!