Swarte Mar 2, 9257 MA Noardburgum
Telefoon: 0511-474655 E-mail: info@it-paradyske.nl

  • Naast onze vele producten bent u bij
    houtbouw it paradyske ook aan het juiste adres
    voor maatwerk

  • U kunt al onze producten
    Bewonderen op ons bedrijfsterrein en vervolgens
    een offerte laten opstellen

U bent hier: Producten / Houten vakantiehuisHouten vakantiehuis

 

Houten (vakantie)huis bouwen


Heeft u altijd al gedroomd van een zomerhuis of tenthuis? Een houten vakantiehuis kiest u wanneer u een huis wilt dat perfect opgaat in een mooie natuurlijke omgeving. Bouwen met hout wil zeggen dat u energiezuinig kunt wonen, hout heeft immers een hoge isolatiewaarde. Houtbouw it Paradyske heeft een team van ervaren bouwspecialisten klaarstaan bij de realisatie van uw houten vakantiehuis. Wij hebben recentelijk veel tenthuisjes op Vlieland geplaatst en dit prachtige zomerhuis in Egmond aan zee.

 

Houten zomerhuis van red cedar

 

Houten zomerhuis

Een zomerhuis is leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Dit zomerhuisje is voorzien van de volgende opties, 1x meranti tuindeuren, 1x meranti loopdeur, 1x multiplex deur, 6x meranti raam en als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat antraciet met 19 mm dakbeschot. Als bekledingshout is gekozen voor 18 mm red cedar op tengels en folie. Als extra hebben de eigenaren zonnepanelen laten bevestigen.

 

Houten tenthuisjes

 

Houten tenthuisjes

Deze houten tenthuisjes zijn in elke gewenste afmeting en uitvoering te leveren. Echter zijn de bewoners vaak gebonden aan een bepaalde maat. Dit prachtige tenthuisje is voorzien van de volgende opties, 28 mm verticale sponningschroot, 8x meranti raam in meranti kozijn 2x gegrond, meranti tuindeuren, hekwerk, veranda, tentdoek, en opslag voor gasflessen. Dankzij ons uniek ontworpen inklap systeem, staat en ligt uw tenthuisje binnen het uur!