Tuinhuisjes

Een tuinhuisje kan natuurlijk verschillende doelen dienen. Zo heeft u de mogelijkheid om een van onze houten tuinhuisjes te kiezen die uw woongenot zullen vergroten, maar u kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om er alleen spullen in op te bergen. U kunt er tevens een werk-/hobbyruimte van maken. Bij Houtbouw it Paradyske zullen wij al uw wensen meenemen om voor u het juiste tuinhuisje te creĆ«ren. Behandel uw tuinhuisjes met onze professionele houtbescherming: HK Lazuur.

Tuinhuis met veranda

Al onze eigen gemaakte producten worden in prefab onderdelen gemaakt dit houdt in kant en klare wanden inclusief ramen en deuren. Onze bouwpakketten worden zo gemaakt dat de montagetijd wordt beperkt tot een minimum en het gemakkelijk te monteren is voor de doe-het-zelver. Op deze manier kunt u veel geld uitsparen door zelf de montage te doen, mocht dit niet lukken dan kunt u uiteraard een beroep doen op onze gespecialiseerde montageteams.

Altijd op maat

We plaatsen altijd alles op maat, volledig aangepast naar uw wensen. Laat ons weten wat u wilt realiseren, en wij laten u weten of het mogelijk is. Bel ons dan gerust om een afspraak te maken, of vul het contactformulier in. Zo kunnen wij gericht een offerte voor u opstellen.