Garages

Dubbele houten garage met luifel

Deze dubbele houten garage is voorzien van een gemetselde fundering 50cm hoog en een zijwandhoogte van 275cm incl. fundatie. De totale hoogte van dit bouwwerk is 500cm. De garage heeft een afmeting van 800cm x 800cm en de zijluifel is 300cm x 800cm. Als bekledingshout is gekozen voor 28mm gepotdekseld lariks op tengels en folie met rvs spijkers. Verder is de garage voorzien van alle luxe houten deuren en ramen inclusief dubbelglas en 2 elektrische sectionaldeuren. Als dakbedekking is gekozen voor een antracieten dakpanplaat met 4cm tempex, 19mm dakbeschot en folie. Het platte dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking.

Houten garage met kopluifel

Leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Getoonde afbeelding is 3,5m x 6m  en voorzien van de volgende opties. Gemaakt van 28 mm geïmpregneerd fins vuren rabat rvs gespijkerd. Dakbedekking 19 mm vuren dakhout met folie en dakpanplaat. Pvc bakgoten. Behandeld met HK Lazuur

Deze garages zijn standaard voorzien van 19mm geïmpregneerd Zweeds vuren rabat. En standaard voorzien van een golfplatendak- 2x hardhoutenraam inclusief glas – 1 loopdeur.

Zelf een idee?

Stuur een schets, tekening of plattegrond met maatvoeringen naar ons en wij zorgen voor de rest.

Deze garages zijn standaard voorzien van 19 mm geïmpregneerd Zweeds vuren rabat en standaard uitgevoerd met 1 stel autodeuren 1 loopdeur en 2 hardhoutenramen inclusief glas.