Schuren

Houten schuur laten bouwen

Een schuur kunt u natuurlijk op verschillende manieren inzetten. Een houten schuur is overal het algemeen een wens van veel mensen met een mooie tuin. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling binnen de tuin, terwijl de schuren er daarnaast voor zorgen dat u meer ruimte krijgt voor de fietsen of uw tuinspullen. U kunt bij Houtbouw it Paradyske kiezen uit een aantal hoogwaardige houtsoorten, waardoor we voor een zeer lange levensduur van uw schuur kunnen zorgen. Bovendien kunt u zelf kiezen uit een aantal verschillende daken, of een van de schuren met bijvoorbeeld een extra brede loopdeur. Wat dat betreft heeft u met betrekking tot de houten schuur allerlei mogelijkheden, waar we u graag meer over vertellen.

Houten schuur met lessenaarsdak

Al onze eigen gemaakte producten worden in prefab onderdelen gemaakt dit houdt in kant en klare wanden inclusief ramen en deuren. Onze bouwpakketten worden zo gemaakt dat de montagetijd wordt beperkt tot een minimum en het gemakkelijk te monteren is voor de doe-het-zelver  op deze manier kunt u veel geld uitsparen door zelf de montage te doen, mocht dit niet lukken dan kunt u uiteraard een beroep doen op onze gespecialiseerde montageteams.

Houten schuur met puntdak

Het is van groot belang dat voor de plaatsing het terrein bouwrijp moet zijn. Dat wil zeggen  er moet plm. 15 tot 20 cm grond worden afgegraven en met zand worden opgevuld en afgevlakt. U hebt dan gelijk het voorwerk gedaan voor de vloer.